Nejlepší handicapovaný sportovec roku 2017, tenista Jaroslav Šmédek, získal kromě pomyslné koruny i nové auto Toyota C-HR. Loňský vítěz letních deaflympijských her si tak bude moci užívat rok ježdění v tomto krásném voze od nového generálního partnera Českého paralympijského výboru.

Vůz byl jeho otci předán v pátek 9. března ve Zlíně. Samotný vítěz si ho nemohl přebrat z pochopitelných důvodů, neboť nadějnému tenistovi je teprve 15 let. Jak sám Jaroslav Šmédek ml. s úsměvem přiznal již při slavnostním galavečeru, auto věnuje svému otci a zároveň tak bude mít i svého osobního řidiče, který ho bude moci vozit na tréninky a turnaje.

Vůz Toyota C-HR a jeho nápadná karoserie patří mezi crossovery k největším na trhu. Kabina vozu je nebývale prostorná a nabízí až 377 l úložného prostoru. Auto nabízí revoluční hybridní pohon IV. generace, který je zárukou tiché, plynulé a úsporné jízdy. Toyota C-HR dále disponuje dvouzónovou klimatizací, vyhřívanými sportovními sedadly nebo bezklíčovým vstupem a startováním vozidla.