Pozvánka je určena všem, kteří disponují tělesným postižením a nehodlají jen trávit čas doma, ale mají chuť si vyzkoušet atletiku a dozvědět se o způsobech jak posilovat, regenerovat a mnohem více.

Zájemci o atletiku vozíčkářů ve věku od 16 let (nováčci) budou mít možnost se seznámit s Atletikou tělesně postižených. Na soustředění si vyzkouší hody a vrhy, seznámí se s teorií atletiky TP, vyzkouší si posilování, zacvičí si, dozví se jak správně posilovat, cvičit a regenerovat a to vše pod vedením zkušených trenérů a fyzioterapeuta. Budou mít také možnost se setkat s reprezentanty a paralympioniky a vidět je při tréninku.

Soustředění se koná v bezbariérovém Sportovním centru Nymburk, kde je zajištěné ubytování ve dvoulůžkových pokojích a celodenní stravování a prostory pro trénink a regeneraci (k dispozici mj. regenerační bazén s teplou vodou).

Termín: 2. až 5. května 2019

Místo: Nymburk – Sportovní centrum

Cena: Účast na soustředění je bezplatná (pořadatel plně hradí pobyt – stravu, ubytování a využití všech prostor)

Přihlášky: Vyplněnou přihlášku zašlete na mail atletikavozickaru@gmail.com nejpozději do 25. dubna. Počet míst je omezen, z toho důvodu budou upřednostněni přihlášky, které dorazí dříve. Přihláška ZDE.

Program: Zahájení – 2. května, příjezd do 14:00, v 15:00 zahájení, zakončení – 5. května, končí se snídaní, odjezd do Pardubic na závody „Velká cena Pardubic“

Co s sebou: Pohodlné oblečení do haly i na ven, plavky, věci osobní potřeby dle uvážení.

Na hojnou účast se těší pořadatelé!

Zdroj: ČATHS